Ispis

Bio Tatoo

Osnovna razlika izmedu trajne tetovaže i ove, biljne je ta što biljna traje određeni broj godina (3-5 godina, tamnije boje ostaju nešto duže, a svjetlije kraće, te ovisno o samoj koži, podneblju i načinu života), radi se biljnim pigmentima, koji se inplantiraju plitko pod kožu. Ti pigmenti, pošto su biljni, sami po sebi blijede i s vremenom nestaju, a gornji sloj kože se konstantno obnavlja, te i na taj način boja odlazi. Na koži izgledaju potpuno isto (tetovaže, trajna i bio). Boje (biljni pigmenti) kojima se BIO TATTOO radi imaju višestruke certifikate, te nisu štetne za zdravlje.

Aparati su drugačiji nego kod trajne tetovaže, a igle, nastavci i sav potrošni materijal je za JEDNOKRATNU upotrebu. Nakon što tetovaža nestane, na mjestu gdje je bila nema ožiljaka, te se ponovno može napraviti ili nova ili ista tetovaža ili ostaviti "prazno", ovisno o želji klijenta. Prije samog tretmana, klijent mora izabrati ili donijeti željenu sliku i potpisati da želi apliciranje, te da ne boluje od hepatitisa, HIV -a, hemofilije i šećerne bolesti, jer osobe oboljele od navedenih bolesti se NE SMIJU tetovirati (niti jedan, niti drugi oblik tetovaže!!).

Zatim se radi tzv. priprema, stavlja na kožu i klijent vidi kako će tetovaža na kraju izgledati. Trajanje tretmana ovisi o koži (pošto nisu kemijski pigmenti). Nakon tretmana zaštita (gaza) ostaje na koži sat i pol, te ju klijent skida i više nema potrebe bilo čime prekrivati tetovirano mjesto.

Ne gubite vrijeme. Ugovorite termin kod nas...Čekamo na Vas!

DOGOVORI